Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hvězdný bazar

Praha 1, Jungmannova 7,

zpět na výpis
 
Hvězdný bazar

Známé osobnosti věnují pozoruhodné věci ze svého vlastnictví s jediným cílem – podpořit činnost a aktivity České asociace paraplegiků-CZEPA.

Telefon:775 595 829
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Hvězdný bazar je charitativní projekt na podporu vozíčkářů po poranění míchy. Je také tréninkovým pracovištěm pro ty, kteří nemají kvůli úrazu páteře dostudované středoškolské vzdělání. Obsluhující vozíčkáři jsou také studenti, kteří si přivydělávají na své vysokoškolské studium. Provozovatelem je Česká asociace paraplegiků - CZEPA. 

Jak to funguje? Oslovujeme mediálně známé osobnosti, aby nám věnovaly nějakou drobnost ze svého každodenního života. Tyto sběratelsky zajímavé předměty pak prodáváme široké veřejnosti v kamenném obchodě (Jungmannova 7, Praha 1). Zákazníci mají jedinečnou možnost přispět na dobrou věc a zároveň si odnést nějakou zajímavou relikvii ze života své oblíbené hvězdy.

Jungmannova 7
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: