Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Exitinlimit

Praha 8, Pernerova 502/50, 18600

zpět na výpis
 
Exitinlimit

Stihnete včas vyřešit úkoly a dostat se z místnosti ve stanoveném limitu?

Telefon:+420720145305
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Koncept „únikovek“ přichází z počítačových her s názvem „Escape the room“. Únikové hry jsou založeny na stejném principu, ovšem vše se místo počítačového prostředí odehrává v tom reálném. Tým zpravidla 2 – 5 lidí je uzavřen do tematicky laděné místnosti a jeho úkolem je dostat se ven ve stanoveném časovém limitu. Každá místnost má svůj příběh. Vy se pomocí logického myšlení a řešením různých hádanek, šifer a hlavolamů prokousáváte hrou dál a dál. Odemykáním různých zámků a využíváním technických vymožeností se dostáváte až k danému cíli, většinou opuštění místnosti. Ke všemu je potřeba pouze selský rozum – nic víc. Při hře si dobře otestujete týmovou spolupráci a komunikaci – proto jsou únikové hry často vyhledávány jako teambuildingové akce. Troufnete si?
POZOR: Tento druh zábavy je vysoce návykový!!!

Pernerova 502/50
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: