Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Mazement

Praha, Polská 40, 14000

zpět na výpis
 
Mazement

Chcete něco zažít? Přijďte s přáteli nebo rodinou prožít něco výjimečného. 60 minut, po kterých budete chtít přijít znovu.

Telefon:+420702444069
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Únikové hry jsou inteligentní zábava, která v poslední době uchvátila celý svět. O co jde? Při hře jsou hráči zavřeni v místnosti a musejí důmyslně použít nalezené předměty a indicie k tomu, aby z místnosti unikli v časovém limitu. Objevují při tom různá zařízení, hejblata, skryté nápovědy. Hry je možné absolvovat v páru, jako skupina s přáteli, jako netradiční rodinné odpoledne nebo třeba firemní team building. Jsou připravené tak, aby trochu potrápily Váš důvtip, ale hlavně pobavily, překvapily a dostaly na chvíli do světa, do kterého bychom se jen tak nepodívali. No řekněte, kdy jste naposledy překonávali laserovou ochranu trezoru, nebo se dostávali z vězení? :-)

Polská 40
Praha, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: