Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
srpna

Down By The Riverside vol. 4

Containall

zpět na výpis akcí
 

Dancehall/reggae podvečer

Datum:24. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: zábava|party a kluby

Na letošním čtvrtém čtvrtečním dancehall/reggae podvečeru u Vltavy bude hostem Peeni Walli Sound Crew italský DJ Ardi (a.k.a. MC Ardimann)! Nenechte si ujít jeho zábavnou, chytlavou, nadžánrovou selekci.

DJ ARDIMANN (IT)

DJ Ardi nebo taky MC Ardimann pochází z Albánie, ale od svých 14 let žije v severní Itálii. Odmalička ho fascinovalo italské rádiové vysílání, které v rodné Albánii poslouchal ilegálně. Jako šestnáctiletý pak začal už v Itálii pracovat jako moderátor v lokální rádiové stanici. Zde navázal první kontakty, díky kterým se stal členem hudebního kolektivu Mother Inc. V roce 2004 jako Ardimann MC vyhrál první italský MC contest. Už přes deset let hraje pravidelně každý měsíc v milánském klubu Magnolia. Jeho hudební rozpětí sahá od reggae k drum'n'bassu a během posledních let si vytvořil svůj vlastní eklektický styl i díky spolupráci s muzikanty z různých dalších žánrů.

Containall
Tel: 774564436
Cihelná 4
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: