Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
května

Zombie apokalypsa na Náplavce

(A)void Floating Gallery

zpět na výpis akcí
 

Přijď si užít skvělou party plnou překvapení s živými mrtvými a nenech se kousnout!

Datum:31. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: zábava|party a kluby

Na týhle zombie party budou celebrity a youtubeři namaskovaní jako zombíci. Poznáš je? Nech si i ty namalovat děsivě mrtvolný look pomocí našich vizážistek a staň se taky zombíkem! Ukaž svým kámošům jak se bavíš a nech se zvěčnit u naší fotostěny jako krvelačná bestie. Celý večer bude děsivě skvělá zábava! Tak určitě doraz, na tvoje masíčko se už těší zástupy zobmíků. 

Co tě na akci čeká? 
Můžeš se těšit na zcela originální zábavu v podobě speciální zombie párty na lodi (A)VOID Floating Gallery, k příležitosti červnové světové premiéry třetí řady seriálu Fear the Walking Dead stanice AMC. 

Ve středu 31. 5. od 18:00 na vás čeká party s moderátorem a DJem Jirkou Burianem a živá hudba, která roztančí i každého živého mrtvého! 

Na akci se potkáš s youtubery, celebritami, zombíky ze Zombie walku a kupou dalších krvelačných bestií. 

Během večera na tebe čeká několik vystoupení profesionálních kaskadérů, kteří ti ukážou, jak se vymanit se spárů každého zombíka, který lační po šťavnatém masíčku. Na místě si s nimi můžeš dát lekci kaskadérského výcviku a vyzkoušet si, jestli by se ti povedlo zachránit si život. 

Nech si od našich maskérek vytvořit zombie look s děsivými jizvami a odřeninami, a rovnou svojí zombie podobu zvěčni u fotostěny s ostatními živými mrtvými. 

Pro účastníky jsou připraveny bary a s alko i nealko nápoji. 

 

(A)void Floating Gal...
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: