Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
ledna

SWAP: zbavte se chytře věcí navíc, máte na víc!

SVĚT HUB

zpět na výpis akcí
 

Výměna vánočních dárků, dobrého oblečení, knih, potřeb do domácnosti.

Datum:29. 01. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Přijďte s námi strávit smysluplnou neděli do SVĚT–HUB!

POSTUPNĚ ODHALÍME A UPŘESNÍME PROGRAM..ZATÍM TAKTO:

JAK SWAP FUNGUJE : : 10:00 - 19:00
Přinesete (ale není to podmínkou) oblečení, doplňky, bižuterii, menší potřeby a předměty do domácnosti a odnést si můžete cokoliv, co potřebujete či se vám líbí ZDARMA. Počet kusů není nijak omezen, podmínkou je přinést FAJN VĚCI. CO MOHOU SLOUŽIT DÁL. Věci přijímáme průběžně během akce či cca půl hodiny před zahájením.

FILM od 18:00
https://www.promitejity.cz/detail-filmu/53-10-miliard-co-mate-na-taliri

JÍDLO celý den
Celý den bude zajištěné drobné jídlo s láskou a udržitelně připravené, detaily brzy

UPCYCLING celý den
Na místě si můžete prohlédnout "upcyckling" v praxi! Anebo i koupit: originální tašky Lucky Poubové z odolného papíru, ve kterém se distribuuje rýže nebo mouka. Slibujeme, že vás bude zdobit a kolemjdoucí se budou otáčet a vyptávat!

ZERO WASTE od teď napořád
Akce navazuje i na konferenci Bezobalu o Zero Waste, která proběhla 7.června v NTK a na sérii Zero Waste workshopů v coworkingovém prostoru SVĚT-HUB. Pro ty, co ještě netuší: Zero Waste životní styl je o prevenci vzniku odpadů a s tím také souvisÍ používaní a využívání věcí z druhé ruky. Proto vás srdečně zveme na tento SWAP alias výměnný bazar pořádaný ve spolupráci s projektem FOREWEAR.

Nezapomeňte, že nenakupováním, tříděním, recyklací a posíláním věcí dál šetříme energii, planetu a prodlužujeme životní cyklus výrobků. Děkujeme, že v tom jedete s námi.

A CO SE ZBYLÝMI VĚCMI, KTERÉ SI NIKDO NEODESE?
Z minulého SWAPU jsme všechny věci odvezly sestrám boromejkám, tentokrát jim povezeme asi jen výběr, respektive hledáme nejvhodnějšího příjemce pro tentokrát, už ted víme, že část si odveze organzace POTEX: http://www.recyklujemetextil.cz/kontakt

SVĚT HUB
Tel: 773588939
Slovenská 21
Praha 2, 10200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: