Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Rozsviť stromeček svým přáním

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Celý prosinec ti bude v OC Letňany dělat radost jedinečný multimediální vánoční stromeček od Pepsi.

Začátek:01. 12. 16
Konec:31. 12. 16
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Není to ledajaký stromeček, je totiž skoro kouzelný. Dokáže zobrazit vánoční přání, které mu lidé pošlou, a každé takové přání ho navíc rozsvítí.

I ty takové přání můžeš poslat. Stačí sem napsat tvůj vánoční vzkaz. (proklik do www.pravachutvanoc.cz) Ihned po odeslání dostaneš zprávu, kdy tvoje přání bude zobrazeno, a podruhé tě upozorníme 10 minut předem. 

Pořádně si promysli, komu dnes pošleš své přání, protože každý den můžeš poslat jen jedno. Ale dobrá zpráva je, že zítra můžeš poslat další a pak další…
Vzkazy přijímáme od 1. 12. cca 15:00 hodin až do 31. 12. 2016 nebo do úplného naplnění kapacity multimediálního stromečku.

Chceš se mrknout na vzkaz naživo? Tak zamiř do OC Letňany, a pokud dáš raději přednost sledování z pohodlí domova, třeba od pohádek, tak nezapomeň mrknout na live stream (denně 8:00–22:00) na www.pravachutvanoc.cz.

Sladké a veselé!

OC Letňany
Tel: 221741111
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: