Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Forbidden Taste

Praha, Praha,

zpět na výpis
 
Forbidden Taste

Nečekaná lokalita, nečekaný gastronomický zážitek, zajímaví lidé.

Kategorie: zábava|gastro|ostatní

Forbidden Taste pop-up se pokaždé odehrává v jiné lokalitě v Praze.
Přesné instrukce o místě se dozvíš až smskou a e-mailem v den konání pop-upu! Můžeš si být ale jist tím, že půjde o lokalitu, kde jen tak běžně večeři nezažiješ. Galerie? Most? Hangár? Obchod? Park? Sklep? Například historicky první Forbidden Taste se odehrál v prostorách bývalé trafostanice, další uprostřed největšího skateparku v Praze nebo na prknech, která znamenají svět. Poslední  Forbidden Taste se přenesl na nejvyšší patro zatím prázdné budovy ArtGen v pražských Holešovicích.

Netradiční pop-up lokalita si zaslouží i netradiční pop-up menu.
Na Forbidden Taste pop-upech je jídlo v rukou hostujících šéfkuchařů. Rukopis menu zanechal například Jaroslav Zahálka, dlouholetý člen elitního klubu Club Des Chefs nebo Stephen Senewiratne ze Srí Lanky, sous-chef v Mandarin Oriental Prague. Na posledním Forbidden Taste to byl Shahaf Shabtay, šéfkuchař pražské restaurace SaSaZu a guru v oblasti fusion chutí. Pro naše hosty připravil asijské menu spárované se zajímavou selekcí vin.

Důležitým elementem Forbidden Taste pop-up jsou lidé.
Kvůli omezenému počtu max. 30 hostů  Ti registrace nezaručuje, že budeš na Forbidden Taste pozván. Je pro nás ale důležité vědět, proč bychom měli pozvat právě Tebe. Vítaní jsou hlavně kreativní a otevření lidé z různých sfér, milovníci dobrého jídla a zážitků.



 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: