Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

XBowling

Praha3 - Žižkov, Pitterova 5, 130 00

zpět na výpis
XBowling

První nekuřácký bowling v Praze s přátelskou atmosférou, výbornou kuchyní, profesionálními dráhami, akcemi a turnaji pro dospělé i děti.

Telefon:+420 608 300 143
Kategorie: zábava|zábava - ostatnísport|hospodské sportygastro|bary a pivnice, restaurace

XBowling provozuje bowlingová centra zaměřená jak na profesionální hráče, tak běžnou veřejnost.

Naše centra najdete v Praze na Žižkově a nyní nově otevřené v pražských Strašnicích. Obě centra mají k dispozici 6 drah QubicaAMF, na kterých se také hrají největší světové turnaje. 

Každé naše pražské centrum má restauraci a celý prostor je kompletně nekuřácký, což jistě ocení rodiny s dětmi. Originální nově zrekonstruované prostory se hodí pro pořádání večírků a párty, podle Vašich představ, se kterými má náš tým dlouholeté zkušenosti.

V průběhu roku pro Vás připravujeme nejrůznější turnaje, speciální akce a zábavní programy, takže se nikdy nebudete nudit. Těšíme se na Vaší návštěvu!

Pitterova 5
Praha3 - Žižkov, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: