Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

NáZNAK

Praha 3, Lupáčova 10,

zpět na výpis
 
NáZNAK

Zážitková hra. Přijďte si prožít situace, kdy se musíte spolehnout na jiné smysly, než je sluch.

Telefon:605 167 785
Kategorie:

Připravili jsme pro Vás zážitkovou hru, díky které se naučíte základy znakového jazyka, přestanete se bát komunikace s neslyšícími a zjistíte, jak například neslyšící vstávají ráno z postele bez našeho běžného budíku, či jak se chodí bavit na diskotéky.

Co Vás čeká?
Hodinová hra, při které budete mít jedinečnou možnost vyzkoušet si situace, které neslyšící prožívají dennodenně. Prověříte své znalosti o světě založeném na vizualitě a navíc odejdete obohaceni o základy znakového jazyka, které budete moci využít v praktickém životě. A hlavně si při tom užijete spoustu zábavy.

Pro koho je zážitková hra určená?
1. ZÁŽITKOVÝ TEAMBUILDING

Představte hravou formou temabuildingu svým zaměstnancům, jaký je to pocit být neslyšící. Vzdělávejte se, vyzkoušejte své schopnosti a hrajte si s námi!

2. ZÁŽITEK PRO ŠKOLY

Studentům představíme fascinující vizuální svět neslyšících, díky kterému se naučí, jak lze vnímat svět jinak, jinými smysly.

3. ZÁŽITEK PRO JEDNOTLIVCE, PARTU KAMARÁDŮ ČI RODINU

Chtěli byste zažít zážitkovou hru s vaší partou kamarádů či rodinou?
Objednejte se a přijďte každé pondělí a čtvrtek do Café Martin (Lupáčova 10, Praha 3) od 16. a 17. hodiny a zkusíme spolu #vnimatvsetjinak.

4. NáZNAK s Neviditelnou výstavou

Spojili jsme se s Neviditelnou výstavou. Nyní si můžete vyzkoušet, jaké to je vnímat svět primárně pomocí zraku s NáZNAKem a pak také bez něj a využívat tedy hlavně svůj sluch s Neviditelnou výstavou.

Lupáčova 10
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: