Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
prosince

Den otevřené Jáchymky 2017

Institut Terezínské iniciativy

zpět na výpis akcí
 

Rok se s rokem sešel a my si vás opět s koncem roku dovolujeme co nejsrdečněji pozvat na Den otevřené Jáchymky.  

Datum:13. 12. 17
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 18:00
Kategorie: kultura|koncerty, Benefiční poznání| knihy,

Letos se uskuteční 13. prosince v odpoledních hodinách. A co vás čeká? Kromě již tradičních prohlídek Knihovny Institutu Terezínské iniciativy a Knihovny Židovské obce a výstavy Jáchymka a vedle prodeje knih z naší produkce Vám i letos nabídneme dvě putovní výstavy – budete si moci prohlédnout výstavu „Ztracená paměť? Místa nacistické nucené práce v České republice“ a výstavu „Nechte mne být, jaká jsem – životní příběh Anne Frankové“.

Dále jsme pro vás připravili ve spolupráci s našimi spolupracovníky přednášky na atraktivní témata.

V rámci prohlídek knihoven se budete moci seznámit s naším novým knihovním katalogem, který zájemcům předvedeme a ukážeme jeho možnosti.

Součástí programu budou i konzultace nad Databází obětí a představíme vám její novinky. Přijďte se dozvědět, jak můžete přispět k jejímu fungování.

13. prosince se také uskuteční od 19:00 Benefiční koncert Nadačního fondu obětem holocaustu – Chanuková benefice v Café 1, na který si vás také dovolujeme co nejsrdečněji pozvat.
 

Institut Terezínské ...
Tel: 222 317 013
Jáchymova 63/3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: