Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
září

Podzimní burza

Toulcův dvůr

zpět na výpis akcí
 

Milé maminky, vykliďte šatní skříně vašich dětí, promyslete, co už nepotřebujete nebo co Vám naopak chybí a přijďte prodat či nakoupit!

Datum:30. 09. 17
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování pro děti|

Pro nakupující je vstup zdarma!

Jak postupovat při rezervaci prodejního místa:

Níže se vám zobrazí rezervační formulář. Ten vyplňte, překontrolujte a odešlete. Nejpozdější registraci prodejního místa lze udělat 28.9. do 22 hodiny.

Následně vám přijde registrační mail s informací, jak provést registrační poplatek. Platbu lze provést výhradně převodem z účtu s uvedením přiděleného variabilního symbolu.

Uhrazením poplatku 100 Kč potvrzujete váš souhlas s podmínkami prodeje (viz. tržní řád dole na stránce). Poplatek je konečný. Neplatíte nic dalšího.

Na místě pro vás bude k dispozici stůl (120 x 75cm), židle. Je možné si po domluvě dovést přenosné šatní tyče, umístit na vymezené místo.

Zástupce pořadatele: Věra Konůpková, materidouska@toulcuvdvur.cz, tel: 775 742 999 

Způsob platby: bankovním převodem

Na tuto akci je nutné se zaregistrovat na našich stránkách!!!

Toulcův dvůr
Tel: 272660500
Kubatova 1
Praha 10, 102 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: