Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
října

Hospitality Prague 2017

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Britské vydavatelství Hospital Records se opět se svou hudební nocí Hospitality vrací do Prahy.

Datum:20. 10. 17
Cena:605 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| party a kluby, zábava - ostatní,

Jedno z nejvýznamnějších drum & bass vydavatelství s sebou přiveze pět zahraničních hostů v čele s Wilkinson, S.P.Y, Etherwood, Makoto a Royalston.

Britský producent WILKINSON bezesporu patří mezi nejúspěšnější drum and bassové producenty současnosti a je stále více populární. Do Prahy Wilkinson přiveze kromě úspěšných singlů jako například 'Afterglow' své nové album 'Hypnotic', které vyšlo v dubnu letošního roku. Pro fanoušky si přichystal DJ set společně s MC AD-APT. Druhý headliner, původem z Brazílie, S.P.Y také přiveze své čerstvé EP 'Alone in the dark'. S.P.Y umí skvěle odhadnout své publikum a vždy mu naservíruje prvotřídní mejdan. I díky tomu patří mezi nejvyhledávanější DJs po celém světě.

Zahraniční line-up doplní liquid funkový mág ETHERWOOD. Woody je bezpochyby jedním z nejslibnějších mladých talentů současné scény a svými tracky a shows zaujal již tisíce fanoušků po celém světě. Album Blue Leaves vydal v roce 2015 a od té doby jeho hvězda stoupá. Čtvrtým headlinerem je japonský producent MAKOTO, který na scéně působí již skoro 20 let. Za sebou má 3 studiová alba a nespočet releasů. Také on má nové tracky v čele s 'I don't wanna wake up' a 'Salvation', kterými roztančí pražské Holešovice. Pětici zahraničních hostů uzavře Dylan Martin alias ROYALSTON, původem z Austrálie. Royalston se na scéně pohybuje už více než 12 let, kdy začal s vlastní produkcí. Má za sebou vydání dvou desek a třetí vydání se chystá letos v říjnu. Takže to bude v Praze úplná novinka! Jeho zvuk je charakteristický svou syrovostí a technickou precizností. Mimo to, že se věnuje hudbě, je také illustrátorem a designérem. 

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: