Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
září

KampusFest Dejvice 2017

4Students

zpět na výpis akcí
 

2.ročník festivalu, kterým opět zahájíme nový akademický rok.

Začátek:22. 09. 17
Konec:23. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní,

Po létě se studenti vracejí ke studiu, ale než se tak stane potkají se na KampusFestu v pražských Dejvicích. Studentská organizace 4students se záštitami MHMP, MČ Praha 6, VŠCHT Praha, ČVUT a UOCHB připravila u příležitosti začátku semestru a oslav 65. výročí založení VŠCHT Praha dvoudenní festival, který oživuje kulturní dění na MČ P6 a zároveň oslavuje studentský život.

Můžete se těšit na skvělou muziku v podání interpretů jako jsou: JAKUB DĚKAN & BAND , LIPO , Dirty Blondes , Kapitáni Průmyslu, Imodium , Queens of Everything, a UDG.


Více o festivalu Vám poví koordinátor Michal Říha: Co je hlavní myšlenkou 4students? ‘’Snažíme se o zpestření studentského života. Chceme, aby se studenti poznávali i jinde než na chodbách školních budov a knihovnách. Doufáme, že se nám podaří dokázat, že studium technických oborů neznamená ztrátu sociálního života a probděné noci nad scripty. Jsme rádi, že studenty naše akce baví a věříme, že naší filozofií inspirujeme mnoho dalších lidi‘‘.

Proč organizujete takový festival v Kampusu Dejvice? ‘‘Festival je umístěn záměrně do „centra“ vysokých škol, kde je nejvíce cítit studentská atmosféra a také největší transit naší cílové skupiny. Rádi bychom všem zpříjemnili vstup do zimního semestru a dali jim možnost nádechu před semestrem plným dřiny‘‘.

4Students
Tel: 725 240 764
Technická
Praha 6, 16080
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: