Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
května

Vše o Bandzone.cz a českém hudebním byznysu s Majklá...

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Michal "Majkláč" Novák je zakladatel největší československý databáze kapel a hudebních interpretů Bandzone.cz.

Datum:30. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: kultura|hudba poznání|

Michal "Majkláč" Novák je zakladatel největší československý databáze kapel a hudebních interpretů Bandzone.cz a kytarista crossoverový kapely the.switch. Provozuje zkušebny pro kapely nebo jim pronajímá dodávky. Díky svý práci má přehled o nejlepších českých kapelách, ale taky o tom, jak to chodí v hudebním byznysu. 

Tohle Coffee Talks je nejlepší příležitost, jak se dostat do zákulisí český hudební scény. Ať už se hudbě věnuješ nebo ne, určitě tady získáš cenný know-how a osobní zkušenost přímo od profíka.

Počet míst je omezen. Přihlaš se zdarma zde.

A co je vlastně Coffee Talks? Série neformálních setkání se zajímavými hosty a podnikateli, kteří se s účastníky nad šálkem kávy dělí o své nasbírané zkušenosti. Nejedná se o formální přednášku, ale o příjemně strávený večer plný inspirace.

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: