Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Jana Uriel Kratochvílová & ILLUMINATI.CA

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Koncert fenomenální zpěvačky & křest nového CD

Datum:26. 04. 17
Cena:280 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba poznání|

Unikátní koncert fenomenální zpěvačky & křest CD Mantrum Illuminum

ILLUMINATI.CA IN ALCHEMICA
Je název a téma koncertu skupiny Jirky George Hrubeše – Illuminati.ca s Janou Uriel Kratochvílovou. V roce 2017 začíná plně Nová Doba Planetárních Harmonií, zvyšujících Frequence Manifestací do nových „modus operandi“ – do nových vibračních metazákonů Existence! Illuminati.ca záměrně a s jasným cílem podpoří tento všeobecný Vibrační zdvih Planety, přináší zcela nový Quatum Rock styl, zahrnující speciální vibrace tónů, rytmů a harmonií do svých písní, jak těch zcela nových, premiérových, tak i nově dynamicky zaranžovaných legendárních hitů.

Jana Uriel Kratochvílová – fenomén, který nemá obdobu v Čechách, ani ve světě. Hlas, originalitu a mnohorozměrnou osobnost této zpěvácké legendy nelze výstižně popsat jen pár slovy. Hlavně na živých koncertech je možné autenticky zažít tuto opravdovou rockerku s unikátními hlasovými barvami a rozsahem od něžného a „nejerotičtějšího“ nakřáplého sopránu přes mohutný alt, až po metalové growlingové hloubky střídající se s expresívním kvílením nebo napětí evokujícím šeptáním. To vše v kombinaci s dynamickým pohybem, „výřečnou“ mimikou, extravagantními kostýmovými kreacemi a pokaždé překvapujícím průvodním slovem ve stylu „okamžitismu“ svádí přítomné do světa, kde se mísí mystika, filosofie a spontánní humor.

Ústřední knihovna
Tel: 222 113 555
Mariánské náměstí 1
Praha 1, 11572
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: