Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Zážitky z nejdrsnějšího motoristického závodu světa Rallye Dakar přiblíží závodník Josef Macháček a český tým BARTH Racing.

Datum:25. 02. 17
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 20:00
Kategorie: zábava| poznání|

Jaký byl letos nejskloňovanější světový závod Rallye Dakar? Na besedě v Obchodním domě Kotva se podělí o své zážitky Český závodní tým BARTH Racing zastoupený pětinásobným vítězem Dakaru Josefem Macháčkem, desetinásobným účastníkem Davidem Pabiškou a úspěšným nováčkem Zdeňkem Tůmou.

Při této příležitosti budou od pátku 24. 2. do neděle 26. února v Kotvě vystaveny vozy, jako jsou nejnovější model Škoda Kodiaq, Volkswagen Passat a Tiguan, který se právě vrátil z testování na Rallye Dakar. Besedou provede moderátor Pavel Cejnar. Akce se koná v sobotu 25. února a je pro veřejnost zdarma.

Akce se koná v sobotu 25. února v Kotvě v prostorách galerie ve 3. patře a to ve dvou časech. První beseda se uskuteční od 14 do 16 hodin a druhá od 18 do 20 hodin. Vstup je zdarma.

 

UZAVŘENO: Obchodní d...
Tel:
nám. Republiky 656/8
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: