Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
února

Sportovní legendy očima Jakuba Ludvíka

ČSOB Inspirace

zpět na výpis akcí
 

Výstava fotografií

Začátek:24. 02. 17
Konec:10. 03. 17
Cena:Zdarma
Čas:08:30 - 19:00
Kategorie: kultura|design, galerie, ostatní, vizuální umění poznání|

Jakub Ludvík se proslavil zejména portrétními fotografiemi osobností českého show-businessu i sportovních hvězd. Jeho snímky jsou pravidelně k vidění v prestižních společenských i módních časopisech, na obalech hudebních nosičů interpertů populární hudby a v rámci reklamních kampaní renomovaných značek.

Na výstavě v ČSOB Inspiraci představuje portréty známých českých sportovců.

Vstupné: zdarma 



Jakub Ludvík - absolvent fotografické školy v Praze, který se proslavil zejména portrétními fotografiemi nejen osobností českého show-businessu, ale i politiků a sportovních hvězd. Výstavy volné tvorby měly velký ohlas v Moskvě a na Sardinii. Jeho první velká zakázka byla pro značku Gianni Versace v roce 1995 - soubor 22 fotografií největších hereckých a pěveckých osobností.

Od roku 2002 realizoval řadu výstav, např. Legendy umění a sportu na filmových festivalech v Karlových Varech, Zlíně, Novém Městě nad Metují nebo Osobnosti v Galerii PRE a mnoho dalších. Nafotil spoustu kalendářů  známých osobností, fotbalových týmů, firem nebo kalendář Hlavního města Prahy. Vydává autorský diář své tvorby. Publikuje u nás i v zahraničí.

ČSOB Inspirace
Tel: +420 224 284 568
Jungmannovo náměstí 767
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: