Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
října

BE:24 Soundz Czech

ROXY

zpět na výpis akcí
 

13 kapel, 5 pódií, 1 dům

Datum:20. 10. 16
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| party a kluby

I tento rok nabízí ROXY a NoD v rámci narozenin výběr toho nejlepšího z české hudební scény pod hlavičkou Soundz Czech. Prostory ROXY a NoD se tradičně propojí a přetaví budovu v Dlouhé v jeden tepající celek. Vyroste tu pět rozdílných pódií, které se otevřou hudebním fanouškům opět zdarma. Pět scén, třináct kapel, jeden dům.

Hlavní stage v klubu ROXY ovládne trojice headlinerů. Andělská Klara. aka česká královna moderního popu, vystoupí se svou novou kapelou, Noisy Pots rozjedou údernou elektro show na kýble, hrnce a vibrafony a do indie popu čtvrteční noc přenesou Szigetem ostřílení Ghost Of You. Na hlavní proběhne závěrečná afterpárty, kterou povedou Aid Kid & Kewu v tanečním dj setu.

V chill outu ROXY klid určitě nebude. Ale to nevadí hlavně garažovým Role. Své hypnotické grooves k nim přidají Metronome Blues aka novozélandská polovina noise dua Gerda Blank.

Foyer ROXY se každoročně mění v unikátní scénu. Ani tentokrát nesmí chybět Zdenda Lichnovský neboli blacksheepboy. Elektro-folkovou melancholii v prostorách mezi schody navodí společně s Pale&Coy - minimalistický set v minimalistickém prostředí. V duchu urban folku bude pokračovat projekt Dominika Zezuly – Děti mezi reprákama.

NoDu bude opět vládnout Teatro stage. Energií nabití Sunflower Caravan představí nový rock’n‘rollový matro,  stejně jako „čeští“ Holden, kterým v záři vychází nové LPčko.

Videogalerii NoD zaplní charismatický hlas Adriana T. Bella z The Prostitutes. Na jeho folkem slazený rock naváže horká ostravská novinka Places a jejich emotivní indie-pop.

Barák v Dlouhé bude zase plný lidí, zajímavých kapel, projektů, kytarových riffů i elektronický basů. Soundz Czech je už tradičně narozeninovým dárkem pro fanoušky ROXY/NoD. Tento večer bude vše na správném místě, zdarma a pro všechny.

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: