Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
září

BÍLÁ MÍSTA SLOVENSKÉ FOTOGRAFIE

Leica Gallery Prague

zpět na výpis akcí
 

Kreativní komunikace profesorky Miloty Havránkové a jejích studentů 1972 - 2016

Začátek:09. 09. 16
Konec:20. 11. 16
Cena:od Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: kultura|galerie, poznání| workshopy

Výstava „Bílá místa slovenské fotografie“ mapuje práce studentů, kteří prošli fotografickými ateliéry vedenými prof. Milotou Havránkovou od roku 1972 až po současnost, a to na Střední škole uměleckého průmyslu v Bratislavě, v Ateliéru výtvarné fotografie VŠVU v Bratislavě a v Ateliéru fotomédií na AU v Banské Bystrici. Koncepce výstavního projektu je zaměřena na mapování klíčových posunů v jednotlivých obdobích a na uměleckých školách, především na vývoj média fotografie v kontextu aktuálních změn ve vizuálním umění. Na výstavě budou představena díla fotografů: Richard Bolčo, Tomáš Agat Błoński, Jana Hojstričová, Peter Homola, Dominika Horáková, Marko Horban, Júlia Laufová, Silvia Saparová, Anton Sládek, Magda Stanová, Olja Triaška Stefanović, Ján Strieš, Mária Šimková, Jana Šturdíková a Miro Švolík.

Výstava je rozšířena o prostory v kavárně, kde je prezentována textilně-fotografická tvorba Miloty Havránkové a jejích studentů v rámci kreativního workshopu Photoimago.

Leica Gallery Prague
Tel: 222211567
Školská 693/28
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: