Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
června

Týden Française v Praze

Francouzské velvyslanectví

zpět na výpis akcí
 

Žádný milovník francouzské kultury a umění žít si toto setkání nemůže nechat ujít.

Začátek:01. 06. 14
Konec:13. 06. 14
Čas:08:00 - 23:59
Kategorie: kultura| gastro| poznání|

Francouzský týden „Týden Française v Praze“, nad nímž převzal záštitu francouzský velvyslanec v České republice pan Jean-Pierre Asvazadourian, je první událostí svého druhu v České republice. 

Přijďte se zúčastnit nejrůznějších akcí a neformálních i svátečních setkání, která se v centru města budou konat během prvních dvou červnových týdnů. Během kulturních, gastronomických i obchodních událostí pořádaných na oslavu francouzsko-českého přátelství tak budete moci poznat francouzské know-how.

Na programu jsou připravené koncerty, promítání filmů, kulinářská mapa francouzské kuchyně, výstavy, soutěže a další. Objevte už nyní podrobný program „Týden Française v Praze“ a sledujte nás také na Facebooku a Twitteru.
„Týden française“ čeká jen na Vás!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: