Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
června

Hovězí steak není jen svíčková

Laboratorio, Scuola di Cucina

zpět na výpis akcí
 

Tomáš Černý, šéfkuchař restaurace La Finestra in cucina vám představí možnosti výběru masa pro přípravu hovězích steaků.

Datum:11. 06. 14
Cena:3 250 Kč
Čas:16:30 - 20:30
Kategorie: gastro| kurzy vaření poznání|kurzy,

Co budeme vařit:

  • Příprava roastbeefu s domácí majonézou a křenem
  • Hovězí steak hanger s cibulovými čipsy a hollandese omáčkou
  • Picanha (květová špička) jako medailonky s pravou pepřovou omáčkou
Laboratorio, Scuola ...
Tel: 222 231 475
Krocínova 333/3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: