Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
srpna

Táborový ScioCAMP

www.scio.cz, s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Hledáte pro své dítě víc, než jen tábor? Nedává škola Vašemu dítěti co potřebuje? Nabízíme praktickou a zároveň radostnou formu vzdělávání: ScioCAMP

Začátek:09. 08. 14
Konec:16. 08. 14
Cena:8 700 Kč
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: pro děti|Kurzy

Táborový ScioCAMP je místo v krásné přírodě, kde děti smysluplně tráví čas, učí se novému, poznají různorodé aktivity přizpůsobené jejich věku i schopnostem, pracují na svém osobním rozvoji, získávají lepší vztah ke vzdělávání, poznají nové kamarády a učí se spolupráci.

Na táborovém ScioCAMPu děti rozvíjejí tvořivé myšlení a fantazii,  vyváženou kombinací tráví čas plný zážitků, her i teorie. Jsou obklopeny profesionálními, přátelskými lektory.

Během krátké doby děti překonají pocit, že se mají "učit" a pohltí je všudypřítomná radost z objevování vlastních schopností a zájem o nové metody jak na učení, na jazyky či na komunikaci.

Na našich webových stránkách najdete všechny potřebné informace, místa konání, zaměření jednotlivých skupin.

www.sciocamp.cz

Chceme vidět Vaše děti šťastné - stejně jako Vy!

www.scio.cz, s.r.o.
Tel: 234705025
Pobřežní 34
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: