Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
listopadu

Kolem světa

Kulturní dům Ládví

zpět na výpis akcí
 

Největsší cestovatelský svátek. Filmy, přednášky, hudební a taneční vystoupení, jídlo, prodejní výstava

Začátek:16. 11. 13
Konec:17. 11. 13
Čas:09:30 - 20:00
Kategorie: kultura|kina, poznání| ostatní

Na festivalu se představí země všech kontinentů v rámci 50 komentovaných projekcí filmů a fotografií známých fotografů, cestovatelů, spisovatelů aj.

Program přednášek obohatí umělecká vystoupení tanečníků a hudebníků z několika zemí světa. V rámci tanečních vystoupení se představí tanečníci z Dominikánské republiky, Vietnamu, Indonésie, Indie i Orientu.

Na doprovodné prodejní výstavě v předsálí si budou moci návštěvníci zakoupit etnické výrobky z Asie, Afriky a Jižní Ameriky.

Nebude chybět ani cestopisná literatura, knižní průvodce a řada informačních stánků, které nabídnou nejaktuálnější rady k cestování a dopravě.

V těchto výstavních prostorách si návštěvníci také budou moci vyzkoušet tradiční řemesla jako například indonéskou batiku či výrobu afrických šperků nebo se můžou nechat hýčkat na thajské masáži.

I občerstvení bude pestré. Několik prodejních stánků nabídne například kokosové a banánové koblihy z Konga, indické placičky piadži, zeleninové taštičky samosa, pražené konžské housenky, indonéské zelené palačinky, jarní závitky nebo nepálský čaj s tsampou.

Program zde!

Informace o vstupném zde!
 

Kulturní dům Ládví
Tel: 286007301
Burešova 1661/2
Praha 8, 18200
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: