Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
června

Koncert čelistky Lori Goldston

Palác Koruna

zpět na výpis akcí
 

Lori Goldston, čelistka, která hrála v legendárních kapelách Nirvana nebo Earth bude exklusivně vystupovat 6.6. od 20h v Paláci Koruna. Vstup zdarma, nezmeškejte! Je to jediný koncert v Praze v rámci jejího evropského turné!

Datum:06. 06. 13
Čas:20:00 - 21:00
Kategorie: kultura|galerie, koncerty

Lori vystudovala klasickou hudbu, a je známá pro svou neutuchající aktivitu a nezkrotného ducha. Tato čeliskta, skladatelka, improvizátorka, producentka, spisovatelka a učitelka pochází ze Seatlle. Její hudba, ať již akustická nebo zesílená, zní vždy plnými tóny, je strukturovaná a zároveň originální. Lori neustále přijímá výzvy a překračuje hranice, jež oddělují různé žánry, časy a zeměpisné šířky, vystupuje v klubech, kavárnách, galeriích, arénách, koncertních halách, na různých ceremoniích, v kostelech a mnoha dalších místech. Lori se také účastnila koncertního turné americké skupiny Nirvana a nahrála s nimi album „Unplugged in New York“.

Palác Koruna
Tel: 257530006
Václavské náměstí 1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: