Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kavárna Kočičí Praha

Praha 1, Michalská 3, 11000

zpět na výpis
Tip
Kavárna Kočičí Praha

Kavárna Kočičí Praha je malým rodinným podnikem a nachází se přímo v samotném srdci pražského Starého města.

Telefon:223 008 284
Kategorie: gastro|kavárny

Pro zákazníky jsme poprvé otevřeli dveře v listopadu 2014. 

Jsme originální kočičí kavárnou, která následuje trendy původních japonských zvířecích kaváren, které úspěšně baví návštěvníky z celého světa již desítky let. 

V našich prostorách bydlí devět kočičích terapeutů, kteří se starají o všechny příchozí zákazníky. Cílem kočičí kavárny je poskytnout našim zákazníkům příjemné relaxační místo, kde si můžou vychutnat skvělou kávu a dorty (s kočkou).

Kafe s Kočkou

Kavárna Kočičí Praha vznikla jako místo klidu pro všechny, kteří touží si odpočinout od stresů všedního dne.

Pobyt v místnosti plné koček je nejenom přínosem pro vaše nervy, ale dokáže také pobavit. Naše kočky v kavárně žijí již přes pět let a podle toho se také chovají.

Čekají vás tak chvíle plné mazlení, ale také hlasitého mňoukání, hraní a pozorování bojů a pošťuchování celé kočičí smečky.

Michalská 3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: