Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Chillout Café

Praha 3, Chlumova 9, 13000

zpět na výpis
 
Chillout Café

Stylový Tapas Lounge Bar v samotném srdci Žižkova

Telefon:739 403 666
Kategorie: gastro|restaurace, vinárny

Chillout Café je stylový Tapas Lounge Bar v samotném srdci Žižkova. Našim cílem je vytvořit pro vás místo, kde díky nezapomenutelným prožitkům naplníte a potěšíte všechny vaše smysly. Prostor je inspirován atmosférou londýnských a amsterdamských "cozy" café barů, nabízí vám unikátní selekci kvalitních alkoholických i nealkoholických nápojů, ve Španělsku známých Tapas a v neposlední řadě také bubínky lechtající audio perličky. 

Všechny elementy jsou společně propojené v harmonii a souhře, povzbuzující duševní a tělesnou pohodu. Bar byl designován slovenskou umělkyní Zuzanou Mantel, která stejně jako většina dalších účastníků tohoto projektu čerpala inspiraci v zahraničí. 
Díváme se na prostor jako na život člověka ve městě; na kombinaci vertikálních a horizontálních faktorů a linek ovlivňujících naše osudy. 

Chillout Café je také oficiálním barem organizace (“komunity“) CouchSurfing pro Českou republiku a nabízí zahraničním návštěvníkům azyl, poradenské služby a neméně důležité občerstvení a relax po náročné cestě. 

Bar je nekuřácký, ale nabízíme pohodlný kuřácký koutek venku ve dvoře. 

Milujeme to, co děláme; je to naše vášeň. Sdílejte tuto radost s námi a přijďte si vychutnat čistou esenci kvalitního života.

Otevírací doba    
po - pá: 14:00 - 2:00
so: 14:00 - 3:00
ne: 14:00 - 0:00

Chlumova 9
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: