Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divinis

Praha 1, Týnská 21, 110 00

zpět na výpis
Tip
   
Divinis

Užijte si to nejlepší z italské kuchyně v Divinis, útulné a stylové restauraci Zdeňka Pohlreicha v srdci Prahy.

Telefon:222 325 440
Kategorie: gastro|restaurace

V Ristorante Divinis se od roku 2008 snažíme překonat očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků zajištěním nezapomenutelného kulinářského zážitku kombinujícího vynikající jídlo, skvělý servis a příjemné prostředí, vytvořené italským architektem Lucianem Belcapem/Evodecor.

Při přípravě jídla klademe důraz na použití nejlepších a nejčerstvějších surovin, které zpracováváme velmi šetrnými postupy dle zásad italské kuchyně.  Denní speciality jsou připravovány pouze ze surovin zakoupených tentýž den.

Široký výběr vín zahrnuje především italskou produkci s mnoha dobře známými značkami a je doplněn jednou z nejlehčích a nejlepších pitných vod - Lauretana.

Otevírací doba:

Po - Pá

12:00 - 15:00, 18:00 - 24:00

So 

18:00 - 24:00

Ne

Zavřeno

Týnská 21
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: