Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

ZAVŘENO: Aureole

Praha 4, Hvězdova 1716/2b, 140 00

zpět na výpis
Tip
     
ZAVŘENO: Aureole

Restaurace je od 1. ledna 2024 trvale uzavřená.

Telefon:603 401 200
Kategorie: gastro|restaurace

!!! Restaurace je od 1. ledna 2024 trvale uzavřená. !!!

*****

Unikátní projekt ve 27. patře nejvyšší budovy v Praze, restaurace se nachází ve výšce 109 m a patří mezi nejvýše položené restaurace v Česku.

Výše už to snad ani nejde. Restaurace Aureole se totiž nachází v posledním patře jediného pražského mrakodrapu. Nabídne Vám tak bezkonkurenční pohled na Prahu a kromě výhledu si užijete pokrmy inspirované středomořskou kuchyní. Skvělé jídlo, výběr vín z celého světa a otevřená terasa dělají z tohoto místa nezapomenutelný zážitek.

Pestrá nabídka moderní gastronomie uspokojí jak hosty, kteří hledají vhodné místo na pracovní oběd, tak i ty, kteří si chtějí užít večeři s rodinou či přáteli při západu slunce. V Aureole baru si přijdou na své všichni, kteří ocení originální koktejly a prémiové destiláty. Jedinečný výhled s prvotřídním koktejlem, namíchaný empatickým barmanem, který dokáže připravit drink na míru každému, kdo o něj požádá

Hvězdova 1716/2b
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: