Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Neighbourhood Holešovice

Praha 7, Komunardů 32, 170 00

zpět na výpis
     
Neighbourhood Holešovice

Neighbourhood Holešovice je místo pro každého, kdo má rád špičkové víno a společnost zajímavých osobností z Holešovic.

Telefon:721299277
Kategorie: gastro|vinárny

Přijďte potkat souseda, novou tvář, či jen přemýšlet o životě nad sklenkou vybraného vína od malých vinařů, kteří jsou pevně spjati se zemí a přírodou. Neighbourhood není jen značkou, Neighbourhood je životním stylem.

Vinný bar v centru progresivních Holešovic, který si okamžitě zamilujete. Malý prostor s velkými víny a skvělými delikatesami. Neighbourhood Holešovice je místem, které spojuje zajímavé lidi nejen z Holešovic nad sklenkou kvalitního vína. Věřte nám, že skleničky Riedel nebyly šťastnější...

Ochutnat můžete uzrálé holandské sýry, sicilské speciality či originální dezert Neighbourhood Candy s vynikající italskou kávou Grosmi.
Všichni milovníci vín jsou srdečně vítáni. 

Otevírací doba:
út - čt, so 17:30 - 00:00
pá 12:30 - 00:00

Komunardů 32
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: