Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Satsang 'Plant Based'

Praha 10, Krymská 24,

zpět na výpis
 
Satsang 'Plant Based'

Vegetariánské a veganské bistro.

Kategorie: gastro|restaurace

Satsang je bistro zaměřené na vegetariánské a veganské pokrmy. Je otevřeno od 11 do 23 hodin formou nabídky oběda / večeře.  Kromě oběda a večeře nabízíme výběrovou kávu, domácí pečený chléb, domácí zavařovanou zeleninu a ovoce, freshe a občas jen tak upečeme néjakou tu bábovku či koláč:)

Dále nabízíme kvalitní vína, domácí kombuchu, domácí limonády a jiné. Menu se mění sezónně. Naše suroviny nakupujeme jen od malých farmářů a lokálně. Atmosféra je živé bistro. Budete slyšet pěknou hudbu a spoustu smíchu. Potkáte zde skvělé lidi a ochutnáte jídlo vyrobené lidmi, kteří jsou vášniví ohledně toho, jak pro vás připravit to nejlepší vegetariánské či veganské jídlo.

Majitel žil 16 let v Californii kde se nechal inspirovat a je sám již 12 let vegetarián. Chef je z New Yorku, je silně ovlivňován globálním pouličním jídlem tzv, streetfoodem a představí vám to nejlepší co může vegetariánská strava v současné době nabídnout. 

Krymská 24
Praha 10
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: