Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kellyxír

Praha 1, Jánský vršek 8, 118 00

zpět na výpis
Tip
 
Kellyxír

Stylová alchymistická kavárna a vinárna s vynikajícími hotovkami.

Telefon:602 202 450
Kategorie: gastro|kavárny

Kellyxír se nachází v domě U osla v kolébce, stejně jako Muzeum alchymistů a mágů. Můžete tedy svůj výlet do tajemné historie spojit se stylovým občerstvením, třeba i podávaným v baňce.

Návštěva laboratoře by nebyla úplná bez vyzkoušení elixíru. Ty přitékají z laboratoře potrubím vedoucím celým domem až do kavárny, kde vše stáčíme a testujeme na lidech. Ve stylovém prostředí kavárny s lidovými cenami uvidíte mimo jiné i trojrozměrné vydání jinak dvojrozměrného Arcimboldovského portrétu císaře Rudolfa II jako boha Vertumna. V jídelním a nápojovém lístku najdete samé alchymistické speciality. Kromě hlavního baru s alchymistickým potrubím všude nad hlavou a obrázky po stěnách je pro Vás připraven i salonek Al-iksír, který může sloužit i jako komorní divadlo.

Jánský vršek 8
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: