Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Red Salon

Praha 1, Vězeňská 3, 11000

zpět na výpis
 
Red Salon

Kadeřnický salon.

Kategorie: lifestyle|Beauty

Červená je plná energie…

…stejně jako náš nový salón v centru Prahy.

Chceme být pro vás inspirací, místem, kde se mísí kadeřnický um s vášní a láskou k řemeslu, místem, kde vás bude bavit trávit čas. Chceme přispět k tomu, že se po návštěvě u nás budete cítit dobře a pohoda na vás bude vidět i navenek. Chceme, abyste k nám pravidelně chodili pro svou dávku energie, chceme, abyste věděli, že na nás se můžete nejen v tomto ohledu spolehnout.


Červená je intenzivní…

…stejně jako náš nový salón v centru Prahy.

Intenzivně se věnujeme vašim potřebám, intenzivně pro vás pořád vymýšlíme něco nového. Intenzivně přemýšlíme, jak naše služby ještě vylepšit a zdokonalit. Intenzivně se také věnujeme vzdělávání našeho týmu kadeřníků, který je pro vás neustálým zdrojem inspirace. Intenzivně žijeme naše životy, abychom dostáli tomu, co pro nás červená barva znamená.

Červená je odvážná…

…stejně jako náš nový salón v centru Prahy.

Odvaha nám určitě nebude chybět při plnění vašich přání, odvaha vás možná povzbudí k vyzkoušení něčeho méně tradičního. Odvaha je ale potřeba také, když vás ostatní tlačí do toho, co je trendy a moderní a vy jste přitom spokojeni se svým pojetím. Nepodlehnout a stát si za svým, i to je odvaha.

Červená je aktivní…

…stejně jako náš nový salón v centru Prahy.

U nás si můžete svůj čas jen tak v klidu užít, ale také se můžete dozvědět spoustu věcí v péči o tělo i ducha. Aktivně se můžete zajímat o to, jaké jsou ty nejnovější trendy, co se zrovna nosí nebo, co bude in příští jaro. A nezůstaneme jen u módy nebo účesů. Aktivní život pro nás znamená mnohem víc. Chce vědět, jakou výstavu byste si neměli nechat ujít v Londýně nebo New Yorku? Chcete vědět, které architektonické perly na vás čekají při návštěvě Barcelony? Náš tým pod vedením Miroslavy Hajdové se postará, abyste odcházeli nasyceni ve všech ohledech.

Červená je vášnivá…

…stejně jako náš nový salón v centru Prahy.

Vášeň je zdrojem energie, vytrvalosti a vůle. Naše práce je pro nás vášní, vy jste pro nás zdrojem energie. Vytrvale se snažíme plnit vaše přání, protože milujeme svojí práci. Nejsme chladná továrna na klienty, jsme lidé pracující s nezměrnou vášní, která se přenáší i na vás.

Červená bývá někdy spojována s nebezpečím. U nás vám hrozí jen to, že jen tak nebudete chtít odejít.

Vězeňská 3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: