Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Prague Fear House & Bar

Praha 1, Vodičkova 32, 11000

zpět na výpis
Tip
Prague Fear House & Bar

Chcete zažít horor na vlastní kůži? Jsme jedinečný projekt svého druhu ve střední Evropě. U nás se podíváte strachu přímo do očí.

Telefon:+420 606 065 110
Kategorie: zábava|party a kluby, zábava - ostatnígastro|bary a pivnice

Navštivte naše historické sklepní prostory, kde jak již víte tehdejší pan Vodička v letech 1583 ve svém strašlivém řeznictví podřezával hříbátka pro kultovní obřady a za období druhé světové války zde Karl Hermann, tehdejší člen Černých rytířů SS tajně ukrýval manželku s dcerou, které byly židovky a také kvůli pokusům si do těchto sklepení tahal psychicky narušené či válkou zatoulané lidi, na kterých páchal chirurgické pokusy, které by měly jeho ženu a dceru zbavit židovských rasových znaků.

Toto testování se ale brzy zvrhlo v čistě sadistické divadlo a krvavé rituály prolnuté mučením, řevem a nesmírnou bolestí trpících obětí.
Krvavé lázně a nepředstavitelné sadistické trýznění zajatých osob podle všeho skončily až na konci roku 1945, kdy se od té doby do těchto prostor nedostala živá duše...

Až my Vám teď dáváme tu možnost, prohlédnout si tato místa a pocítit na vlastní kůži tento hrůzostrašný příběh Karla Hermanna a jeho obětí!

Součástí Fear House je i interaktivní bar, kde si můžete vychutnat speciální hororové drinky s jedinečnou atmosférou. 

 

 

Vodičkova 32
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: