Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Imaginarium - OC Chodov

Praha 4, Roztylská 2321/19,

zpět na výpis
 
Imaginarium - OC Chodov

První ze sítě hračkářských prodejen slavné mezinárodní značky Imaginarium v ČR.

Kategorie: lifestyle|Nakupovánípro děti|

Imaginarium: Hračky, o kterých jste zatím jen snili.

Imaginarium je špičková mezinárodní značka kreativních interaktivních a edukativních hraček. Hračky i koncept prodejen jsou určeny k tomu, aby si děti prostřednictvím kvalitního hraní rozvíjely své schopnosti -  a to velmi zábavnou a tedy nenápadnou formou.  Španělská společnost Imaginarium má své unikátně řešená hračkářství ve více než 30 zemích třech kontinentů. Pro nejvěrnější kamarády naší značky je připraven Club Imaginarium, kde děti získají ještě více a stanou se členy velké imaginární rodiny několika miliónů pravidelných zákazníků po celém světě.  Každý rok Vás čekají dvě nové kolekce s cca 400 novinkami – tj hračkami, které jste ještě nikdy neviděli a možná jste o nich snili… ať už jako malé děti a nebo rodiče, kteří chtějí udělat radost a zlepšit život svým malým dětem.
 

Roztylská 2321/19
Praha 4
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: