Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Koupaliště Klánovice

Praha 9, V Jehličině 391, 190 14

zpět na výpis
 
Koupaliště Klánovice

Koupaliště Klánovice se nachází v Praze 9 Klánovicích,v jedné z nejhezčích pražských obcí.

Telefon:281 960 300
Kategorie: sport|relaxace, vodní sporty

Koupaliště Klánovice se nachází v Praze 9 Klánovicích, v jedné z nejhezčích pražských obcí. Najdete zde areál ideální k relaxaci, k aktivnímu odpočinku nebo k příjemnému posezení pod slunečníky.

Je pro Vás připraven bazén 25 x 15 m a 14 x 20 m s pozvolným vstupem do vody, brouzdaliště pro nejmenší 4 x 4 m,moderní sociální zařízení, převlékárny, bohaté občerstvení a dvě zahrádky.

Relaxovat můžete u bazénu na lehátkách nebo na rozlehlé travnaté pláži. Pro děti jsou připravea dvě dětská hřiště, trampolíny, houpací zvířátka, stůl na stolní tenis, minigolf a pro sportovně založené hříště na plážový vollejbal.

Hosty přijíždějící autem jistě potěší bezplatné parkování a ty, co k nám přijíždí autobusem, bezprostřední blízkost autobusové zastávky linky 221.

V Jehličině 391
Praha 9, 190 14
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: