Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

The Playground

Praha 1, Na Příkopě 14,

zpět na výpis
Tip
 
The Playground

Vítej ve světě plném neuvěřitelných atrakcí a senzačních dárků. U nás zažiješ ten NEJLEPŠÍ DEN ze všech!

Telefon:+420 734 447 652
Kategorie: zábava|lifestyle|Nakupovánípro děti|

HRAČKY A DÁRKY
Na ploše větší než 4 500 m² naleznete to největší zábavní centrum se skvělými dárky pro celou rodinu! Nenajdete u nás pouze hračky a plyšáky, ale i licenční merch, komiksy nebo trendy cukrovinky!

ATRAKCE
Benátský kolotoč

Obrovský kolotoč plný koníků a pohodlných královských kočárů. Zvonek zvoní, hudba hraje, tak naskočit, připoutat a už se to točí! Nestárnoucí klasika, kterou prostě musíte zažít.

Arkádová herna
Vydej se na cestu Jurským parkem, vyzkoušej házení na koš, lov zombíky z pirátské lodi a mnohem více! 

Zrcadlové bludiště
Zažij spoustu legrace v bludišti plném světelných efektů a zvukových kulis na 100 m² záludného labyrintu. Hodně štěstí s hledáním cesty ven.

Hydraulické bagry
Dokážete vybagrovat všech 10 tisíc míčků? Bagrování zdar!

Mercuria Laser Game
Během hry se v aréně podíváte na místa, jako jsou Asie, Rusko, USA, Francie nebo ledová Antarktida. Hrát můžete s více než deseti kamarády. Narozeninové oslavy, firemní akce, školní výlety – to všechno je Mercuria Laser Game. Pro více informací a online rezervaci navštivte oficiální stránky Mercuria 

Motýlí dům Papilonia
Vydejte se po schodech do horního patra The Playground a jako mávnutím kouzelného proutku se ocitnete uprostřed tropického deštného pralesa. Okolní teplota bude 28 °C a kolem vás se rázem bude vznášet až 600 pestrobarevných motýlů ze všech koutů světa. Více informací o motýlím domě naleznete ZDE.

Virtuální herna DIVR
Virtuální realita, která pohltí všechny vaše smysly nyní nabízí hned 3 fantastické hry. Golem tě přenese do rudolfínské Prahy. Arachnoid tě pozve do tajné laboratoře hluboko pod zemí. Last stand je nejnovější hrou, v níž Zemi hordy obsadili nepřátelští zombie!

Na Příkopě 14
Praha 1
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: