Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Club Time Out

Praha 4, Vápencová 927/1a, 147 00

zpět na výpis
 
Club Time Out

Sportovní areál umístěný uprostřed zeleně na Praze 4.

Telefon:777 525 919
Kategorie: sport|míčové sporty

Areál nabízí sportovní vyžití především milovníkům beach-volejbalu, ale umožňuje i klidné posezení pro rodiny s dětmi. Součástí areálu jsou dvě beach-volejbalová a jedno nohejbalové hřiště, restaurace s terasou a dětské hřiště. Pro návštěvníky je k dispozici prostorné bezplatné parkoviště.

Klub umožňuje pořádání firemních sportovně společenských akcí, ale také soukromých sportovních utkání. Beach-volejbalová hřiště mohou využívat také školská zařízení popř. neziskové organizace k výuce volejbalu. Na velkoplošné plátno jsou zde promítána všechna významná sportovní utkání.

Při návštěvě areálu můžete využít služeb místní restaurace, která umožňuje klidné posezení za každého počasí. Součástí restaurace je i prostorná terasa, kterou v chladnějších dnech vyhřívá venkovní krb. V restauraci jsou podávána grilovaná jídla a teplé i chlazené alkoholické a nealkoholické nápoje. Na přání Vám připravíme celé sele, nebo jehně na rožni.V naší restauraci nezapomínáme ani na dětské návštěvníky, především naší širokou nabídkou zmrzliny.

Vápencová 927/1a
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: