Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Beachklub Ládví o.s.

Praha 8, Žernosecká 1895/2, 182 00

zpět na výpis
Tip
     
Beachklub Ládví o.s.

Největší areál na plážové sporty v Čechách najdete u nás v Praze v Ládví. 18 kurtů, nově zrekonstruované zázemí s výbornou restaurací.

Telefon:608 862 740
Kategorie: sport|míčové sporty

Když jsme v roce 2008 přivezli první tatrovky písku z právě skončeného turnaje světové série v plážovém volejbale na Štvanici, úplně jsme netušili, co nás čeká. Máme za sebou 12 let fungování a můžeme rekapitulovat, ale také vyhlížet do budoucnosti. Postupně budujeme krásný sportovní areál. K jedné stavební buňce a 6 kurtům postupně přibývaly další a další kurty, šatny, tribuny a haly. A v roce 2021 jsme udělali další důležitý krok. Otevřeli jsme úplně nové zázemí včetně tělocvičny, sauny a nové restaurace. To doplnilo aktuální sportovní nabídku 18 kurtů na beachvolejbal, 8 kurtů na tenis, venkovní posilovny, parkourového hřiště, venkovních pingpongových stolů nebo dětského hřiště s obří nafukovací trampolínou.

Samotné cihly a písek, nejsou ale nic bez sportovců a týmu lidí, kteří se o areál a o vás starají. Jsme moc rádi, že máme super tým lidí. Jardu Falce a Moniku Falcovou v kanceláři, výborné beachvolejbalové trenéry  Martina Václavíka, Martina Macha, Aničku Křížovou, Hanku Pospíchalovou, Rosťu Vorálka a další pod vedením Lucky Duškové na písku. Honzu Horáka, Jardu Chuma a další na parkouru. O cvičební sál, lektory, ale i saunu se nám stará Pepi Němcová a kuchyně šlape pod vedením našeho šéfkuchaře Pepy Holkupa.

Jsme obrovský oddíl (stovky dětí na beachi i na parkouru a spousta dospělých), a celý náš tým se snaží, aby váš zážitek u nás byl perfektní. Věříme, že se vám u nás líbí. A prosíme o zpětnou vazbu, když byste měli pocit, že se nám někde něco nepovedlo.

Přejeme vám, abyste ve svém životě našli sílu žít zdravě. Najděte si čas sami na sebe. Klíčem je pravidelnost. A pak je úplně jedno, jestli si přijdete zahrát beachvolejbal, tenis,  protáhnout se a zdravě si zacvičit jógu, posílit core těla při posilování s vlastní vahou nebo při cvičení pilates, zlepšit imunitu díky sauně a otužování nebo se zdravě a přitom dobře najíst v naší nové restauraci. Z vlastní zkušenosti víme, že nejtěžší není začít žít zdravě, ale vydržet to. Nepřestat po týdnu otužování, nejezení cukrů nebo běhání. Věříme, že v týmu se to zvládá lépe, a proto bychom vám i v letošním roce  rádi pomohli k tomu, abyste žili zdravý a spokojený život.

 

Váš Beachklub Ládví

Žernosecká 1895/2
Praha 8, 182 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: