Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Studio AnYo

Praha 2, Máchova 2, 12000

zpět na výpis
 
Studio AnYo

Studio AnYo nabízí originální Antigravity yogu a yogu, přírodní kosmetické ošetření, tanec, zábava, ale především relaxaci.

Telefon:721 968 242
Kategorie: sport|jóga

Studio Anyo vzniklo pod vedením Andrey Šamonilové po jejím návratu z newyorské Broadway, kde studovala pod vedením Christophera Harrisona nový revoluční typ yogy s názvem AntiGravity ® yoga.
 
Zakladatel AntiGravity ® yogy Christopher Harrison, jako špičkový gymnasta a tanečník na Broadwayi, začal používat hammocks (závěsné šály) nejen pro svoji AntiGravity akrobatickou skupinu, ale i pro celebrity, které měly potíže s klouby a bolavými zády. A protože se každému díky geniální nulové kompresi páteře okamžitě ulevilo a potíže zmizely, rozhodl se Christopher Harrison rozšířit AntiGravity ® yogu do celého světa.

V současnosti si můžete zacvičit AntiGravity®Yogu ve 47 zemích. V Praze pak jen ve Studiu Anyo.

Zvláštním cvičební pomůckou je Harrison´s  AntiGravity® Hammock, tedy speciální závěsné zařízení, které umožní odlehčit klouby od podložky a poskytne opravdové antigravitační pocity. Zárukou absolutní bezpečnosti je výuka pod vedením lektorky Andrey proškolené samotným Christopherem Harrisonem.

Máchova 2
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: