Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
listopadu

Veřejné bruslení na střeše Galerie Harfa

Galerie Harfa

zpět na výpis akcí
 

Veřejné bruslení na střeše obchodního centra - ZDARMA Bruslení může být ovlivněno klimatickými podmínkami. Více informací naleznete vždy na webu a facebooku Galerie Harfa.

Začátek:21. 11. 13
Konec:15. 03. 14
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: sport|lední sporty

 

NEMŮŽETE SE DOČKAT ZIMY?

 

GALERIE HARFA ZAHAJUJE DALŠÍ SEZÓNU VEŘEJNÉHO BRUSLENÍ

 

Svatý Martin sice sníh na bílém koni nedonesl, to ale nevadí, protože si zimní radovánky můžete užít už dnes v PRE ARENĚ v obchodním centru Galerie Harfa. Začíná zde oblíbené veřejné bruslení pro děti i dospělé zdarma.   

Bruslení pro veřejnost bude probíhat každý den – v pondělí až v pátek od 13 do 14.30 hodin je ledová plocha vyhrazena dětem do 10 let s doprovodem a od 15 do 18.30 hodin si může zabruslit úplně každý. V sobotu a v neděli se bude bruslit od 14 do 18.30 hodin a atraktivní večerní veřejné bruslení si můžete užít každou sobotu od 19 do 20.30 hodin.

„Nezapomínáme ani na ty, kteří nemají vlastní brusle. Stejně jako loni si je mohou vypůjčit a to za 60 Kč pro dospělého a 30 Kč pro dítě. Letos jsme navíc připravili novinku. Každý čtvrtek od 17 do 18 hodin bude zájemcům o zdokonalení jízdy na ledě k dispozici trenér z fitness centra Pure JATOMI Fitness, který je naučí, jak si bruslení ještě více užít,“ dodává Martina Tlustá, marketingová koordinátorka Galerie Harfa.

 

 

 

Galerie Harfa
Tel: +420 266 055 601
Českomoravská 2412/15a
Praha 9, 190 93
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: