Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
listopadu

Dušičkový večer na Libeňském zámku

Městská část Praha 8

zpět na výpis akcí
 

Netradiční večerní prohlídky za doprovodu strašidel nabídnou magickou atmosféru rokokového zámku.

Datum:04. 11. 17
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 21:00
Kategorie: pro děti|Hry, Zábava

V sobotu 4. listopadu se otevře dětem i jejich (pra)rodičům Libeňský zámek. Na návštěvníky čekají tvořivé dílny, čertovská kovářská výheň, prohlídky zámku v doprovodu pohádkových bytostí a dušičková atmosféra. Prohlídky se strašidly budou probíhat od 17 do 21 hodin (začátek poslední prohlídky ve 20:30). Dušičkový večer je pro všechny návštěvníky zdarma. Vchod do zámeckého areálu bude boční branou z ulice U Libeňského zámku.

Děti i dospělí návštěvníci budou mít možnost poznat Libeňský zámek v době, kdy bývá většinou pro veřejnost uzavřen. Netradiční večerní prohlídka za doprovodu strašidel nabídne magickou atmosféru. Dětem se postupně představí vodník, golem se svým stvořitelem, urozená paní hraběnka, bílá paní, nebo mnich, kteří nebudou jenom strašit, ale především vyprávět příběhy spojené s historií zámku. Na velkém nádvoří zámku budou probíhat tvořivé dílny, čerti s kovářskou výhní, a dušičkovou atmosféru dotvoří rozsvícené dýně a svíčky.

 

Libeňský zámek
Tel:
Zenklova 35
Praha 8, 180 48
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: