Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
září

Zahrada ve městě

Klub K2, o.p.s

zpět na výpis akcí
 

Srdečně vás zveme na šestý ročník akce Zahrada ve městě.  

Datum:23. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 14:00
Kategorie: pro děti|Divadlo, Hry, Zábava

Bohatý program na vás čeká  v sobotu 23. října od 9 do 14 hod  na "trhu Slunečnice" vedle našeho rodinného centra v Ostružinové ulici.
 
Děti se mohou těšit na dvě divadelní představení – v 10 h  na pohádku "O Šípkové Růžence" divadla U staré herečky a od 12h  na představení  „Včelky“ s následnými tematickými aktivitami Ekodomova, například výrobu svíček ze včelího vosku či prohlídku včelařského vybavení.  
 
Významnou součástí programu bude v slavnostní odhalení nových prvků na naučné stezce Zahrada ve městě.  U naučné tabule v  Podléškové ulici  přibude dřevěný objekt „Bludiště ke královně“ a k odpočinku „Mravenčí posezení“.
Nejen pro obyvatele Zahradního města jsme připravili  novou interaktivní  mapu  Zahradního Města „Projdi se s námi zahradou". V mapě jsou zakresleny všechny prvky naučné stezky Zahrada ve městě a  je plná her pro celou rodinu, úkolů pro děti a krásných ilustrací výtvarnice Lucie Martiškové. 
 
Svůj stánek budou letos na akci mít i ochočení netopýři.  Pro děti je připravena řada dílniček, od pletení stojánků na tužky a výroby sešitů i mravenců, po keramiku a netopýří dílnu... Kluci a tátové se mohou opět těšit na oblíbenou Šikulovu dílnu, kde přijdou na řadu pilky, kladiva a hřebíky. 
Návštěvníci budou moci na akci nakoupit různé dárkové předměty, především ruční výroby. Živou hudbou bude Zahradu ve městě doprovázet harmonikář. 

Trh Slunečnice
Tel:
Jabloňová 3000
Praha 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: