Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
srpna

Hurvínek a kouzelné muzeum

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Prázdniny sice pomalu končí, ale v OC Letňany ne! Je čas se odvázat a užít si spoustu zábavy s Hurvínkem.

Datum:26. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Hry, Zábava

Legendární hrdinové, které dobře znáte, přicházejí v animované komedii pro celou rodinu v novém filmovém příběhu „Hurvínek a kouzelné muzeum“.

V sobotu 26.8. od 13 do 17 hodin bude v prostorách u Cinema City připraven moderovaný program plný soutěží o lístky do kina a o mnoho dalších cen. Nebude chybět ani kreativní stanoviště a hlavně na akci dorazí dokonce i sám Hurvínek a vzácní hosté, kteří poskytnou rozhovor včetně autogramu, pan Martin Klásek (loutkář, zpěvák, interpret Hurvínka a Spejbla a šéf uměleckého souboru Divadla Spejbla a Hurvínka) společně s panem Martinem Kotíkem, režisérem filmu Hurvínek a kouzelné muzeum. V 16:30 proběhne losování hlavního výherce o skupinové vstupné do Národního muzea v Praze do expozice Archa Noemova.

Chcete se také zapojit do výtvarné soutěže s Hurvínkem a vyhrát pro svoji třídu skupinové vstupné do Národního muzea v Praze? Všechny děti, které již navštěvují mateřskou nebo základní školu, mají šanci! Stačí nakreslit Hurvínka a svou školku či školu na speciální soutěžní kupon v období od 17.8. do 26.8. (nejpozději však 26.8. do 16:00 hodin) a správně označený kupon s obrázkem vhodit do sběrného boxu. Soutěžní kupony a sběrný box na namalované obrázky bude umístěn v prostorách OC Letňany.

Těšíme se na všechny vaše obrázky…

OC Letňany
Tel: 221741111
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: