Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
června

Jízda parním vlakem Posázavské linky

Posázavský Pacifik

zpět na výpis akcí
 

Z Braníku vyjíždí parní vlak!

Datum:24. 06. 17
Cena:280 Kč
Čas:09:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|S tatínkem

V sobotu 24.6.2017 vyjede v 9:00 z nádraží v Praze Braníku parní vlak do Posázaví do stanice Sázava, odkud bude pokračovat do stanice Ledečko. Navštívit je možno Sázavský klášter, kde se koná Pouť na Sázavě.
Parní vlak projede jednu z nejkrásnější železničních tratí - posázavský pacifik. Trať je vedena v kaňonu řeky Sázavy s několika tunely a přes nejvyšší kamenný most na místních drahách u Žampachu u Jílového u Prahy.

Z této stanice lze navštívit muzeum těžby zlata nebo několik středověkých štol. Z Krhanic je to pak jen kousek do vojenskotechnického muzea v Lešanech. Z Týnce nad Sázavou lze navštívit zbytky středověkého hradu nebo v okolí zříceninu hradu Zbořený Kostelec.

Posázavský Pacifik
Tel: +420972251297
Pikovická 2
Praha 4, 14700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: