Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Čarodějnice na Chvalské tvrzi

Chvalský zámek

zpět na výpis akcí
 

Přijďte na čarodky k nám na zámek!

Datum:30. 04. 17
Cena:60 Kč
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Chvalský zámek a MČ Praha 20 pořádají již 28. ročník slavné a oblíbené akce Čarodějnice na Chvalské tvrzi, která se koná v neděli 30. dubna od 14 do 22 hod. V odpoledním programu od 14 hod. uvidíte dětská hudební, taneční i sportovní vystoupení a zdarma bude otevřen salon pro děti s malováním na obličej, hair-stylingem a líčením pro maminky. Kolem 15. hod. dětem zahraje a zazpívá  „cool“ kapela BOMBARĎÁK. Nebudou chybět hry a kouzlení na pódiu s Kamilem Burdou, moderátorem hlavního programu pak bude Václav Žmolík.

Pozor, přibližně v 17:30 vybereme nejhezčí dětskou čarodějnici! Po celý den probíhá pouť se stánky, občerstvením, kolotoči a atrakcemi. Připravili jsme pro vás horkou novinku – na nádvoří Chvalského zámku jsou připraveny velmi zajímavé ukázky řemesel Střední odborné školy uměleckořemeslné z Prahy 9 – Vysočan. Na vlastní oči uvidíte, jak pracuje umělecký kovář, umělecký keramik, vlásenkář a maskér!

Večerní program se zaskví vystoupením kapel: cca 17:50 Jamaron, od 19 hod. U2 Revival Desire Band s největšími hity této světoznámé kapely a cca 20:50. hod. skupina Portless s hity Bet My Soul, Sweet Little Something -  frontman Kryštof Michal, dříve Support Lesbians, a rapper Henry D. Nebude chybět malý i velký oheň, opékání buřtů a krásný závěrečný ohňostroj.

Vstupné 60 Kč, děti do 120 cm zdarma. Hlavním partnerem akce je společnost KONHEFR – stavby a interiéry, s.r.o.

Chvalský zámek
Tel: 281860130
Na Chvalské tvrzi 857
Praha 9, 193 21
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: