Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
prosince

Hliněný betlém, ozdoby na stromeček - workshopy v galer

Galerie umění pro děti GUD

zpět na výpis akcí
 

Nadcházející adventní víkend si pro vás Galerie GUD připravila tématické dílny k Vánocům.

Začátek:03. 12. 16
Konec:04. 12. 16
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Kreativita

V sobotu vás čeká výroba hliněného betlému, v neděli výroba ozdob na stromeček z recyklovaného materiálu a papíru. Dále se můžete zúčastnit komentovaných prohlídek k výstavě o Karlu IV., které jsou zakončené také workshopem. Doporučujeme rezervaci předem na rezervace@galeriegud.cz

Hliněný betlém - sobota 3.12.  
Děti společ ně s vedoucím lektorem vytvoří svůj vlastní betlém za pomoci samotvrdnoucí hlíny, která se nemusí následně vypalovat. Vytvoří si postavičky, jež do betlému patří, ale mohou si vytvořit samozřejmě i své vlastní, které do betlému přidají. Všichni účastníci workshopu budou moci vyrobit postavičku do Galerijního betlému a pomoci, tak vytvořit ducha Vánoc i v naší galerii. Svůj betlém si pak děti odnesou domů.
Čas : od 13:00 do 15:00 hodin
Věk: pro děti od 5 let a jejich rodiče
Cena : 250 Kč (v ceně je veškerý materiál na workshop a vstupné pro dítě na výstavu)

Ozdoby na stromeček z recyklovaného materiálu a papíru - neděle 4.12. 
Ozdoby na stromeček nemusejí být nutně kupované, pojďte si je společně s námi vyrobit. Budeme je tvořit z pet-láhví, kartonů, zbytků oděvních látek a dalších volně dostupných materiálů, které v kreativním podání dotvoří vašemu vánočnímu stromku originální vzhled.
Čas : od 13:00 do 15:00
Věk: pro děti od 5 let
Cena : 200 Kč (v ceně je veškerý materiál na workshop a vstupné pro dítě do výstavy)

Komentované prohlídky s šaškem Karlíkem v rámci výstavy "Byl jednou jeden král... Karel IV." začínají vždy od 11:00 a od 15:00 hodin v sobotu i v neděli. Každá komentovaná prohlídka je zakončena workshopem - výroba erbů, tvorba vitrážového okénka, výroba královské korunky. Cena je 40 Kč ke vstupence na výstavu.

Galerie umění pro dě...
Tel: 732 513 559
Nám. Franze Kafky 24/3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: