Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
června

Tři jízdy za trojku

Bobová dráha Prosek

zpět na výpis akcí
 

Jízdy zdarma pro děti.

Datum:26. 06. 14
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Školní rok utekl jako voda a vy byste chtěli se svými ratolestmi odstartovat letní prázdniny skutečným adrenalinovým zážitkem? Bobová dráha na Proseku nepodporuje pouze premianty, letos jsme se poprvé v historii rozhodli věnovat jízdy zdarma i méně úspěšným studentům. 

Trojka na vysvědčení nemusí ještě nutně znamenat pro školáka tragédii. „Tento rok jsme si připravili u nás na Bobovce speciální akci tři za tři, tedy tři jízdy za trojku na vysvědčení. Přišlo nám líto, že vlastně jedničkáři dostávají odměny skoro od všech a na trojkaře se tak trochu zapomíná. Nechceme děti motivovat ke špatným známkám. Spíš je to tak, že je chceme povzbudit, protože i nějaká ta trojka občas prostě padne, “ konstatuje s úsměvem Michal Sadil, provozní ředitel Bobové dráhy s tím, že tuto nabídku lze využít pouze v den vysvědčení - tedy  26. 6. od 10:00 do 22:00. 

Bobová dráha Prosek
Tel: 284840520
Prosecká 906/34b
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: