Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
září

Beseda s Dr. Tomášem Šebkem

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Přednáška lékaře bez hranic

Datum:26. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:30
Kategorie: poznání|ostatní, cestování

MUDr. Tomáš Šebek je český chirurg, který vystudoval všeobecné lékařství na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a od roku 2010 spolupracuje s mezinárodní organizací Lékaři bez hranic. Má za sebou již pět misí - dvakrát vyjel na Haiti, dvakrát byl v afghánském Kundúzu, naposledy v Jižním Súdánu. O svých zážitcích z misí napsal knihy Mise Haiti – 6 měsíců s Lékaři bez hranic a Mise Afghánistán – Český chirurg v zemi lovců draků. 

Během přednášky MUDr. Šebek představí práci Lékařů bez hranic ve více než 70 zemích světa a bude vyprávět o zkušenostech ze své páté mise, na kterou vyjel v lednu 2017. Poprvé tehdy zamířil do Afriky, konkrétně do Jižního Súdánu. Během vyprávění se podělí o čerstvé zážitky z práce v tamní nemocnici, představí podmínky, ve kterých se na svých misích pohyboval a povypráví o tom, jaké to je vyjet s Lékaři bez hranic na misi do zahraničí.
===
Program probíhá v prostorách kina CineStar v Centru Černý Most. 

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: