Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Music Ports (Bastl Edition)

Goethe-Institut

zpět na výpis akcí
 

V rámci další mezinárodní hudebně vzdělávací akce představí Bastl Instruments a jejich přátelé nejen modulární syntezátory a pověstné bastlení.

Datum:26. 04. 17
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 19:00
Kategorie: poznání|ostatní

Přednášky a diskuze budou probíhat v angličtině. Vstup zdarma. Registrace nutná na kreatonmusicports@gmail.com

HOSTÉ:

DARRIN WIENER aka Plastiq Phantom
téma: Serge modular

Hudebník a zakladatel labelu Imputor? V současné době žije v Berlíně a pravidelně oganizuje workshopy a je významnou postavou DIY eurorackové scény.

DAN SNAZELLE
téma: Chaos in electronic music

Newyorský výrobce roztodivných kytarových pedálů, postupně přešel na eurorackový formát. V současné době pracuje hlavně s nestandardními obvody a chaosem.

MARIO SCHÖNHOFER 
téma: Sequencing in combination with Frequency Shifting

Studoval baskytaru, hudební kompozici a počítačovou hudbu v Linzi. Hrál s předními jazzovými hudebníky, jako Al di Meola nebo Randy Brecker. Se skupinou LaBrassBanda získal řadu ocenění. Jeho aktuální projekt Ströme vydává na Compost Records.


ALISSA DERUBEIS
téma: Women in modular synthesizers

Hudebnice a lektorka, která založila a vede neziskovou organizaci Synth Library v Portlandu, místo, kde se pravidělně pořádají workshopy a půjčuje hudební vybavení. Alissa také spolupracuje s firmou 4MS.

MORITZ SCHARF
téma: Shuttle system demo – connecting the analog to the digital

Jeden z důležitých představitelů Endorphin.es, značky, která vyrábí řadu velmi originálních, ale také Donem Buchlou inspirovaných, nástrojů a technologií.

VÁCLAV PELOUŠEK
téma: Bastl Instruments in the world of synthesizers of today

Hudebník, konstruktér a vynálezce. Vystudoval elektroakustickou hudbu na vídeňskou Universität für angewandte Kunst. Zakladatel Bastl Instruments.
 

Goethe-Institut
Tel:
Masarykovo nábřeží 224/32
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: